(Poistunut julkaisusta)

Aloittelevia koneistajia, 3 hlöä, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme aloittelevia koneistajia määräaikaiseen työsuhteeseen AGCO Powerille Nokian Linnavuoreen.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista ja dieselmoottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on toiminut Nokian Linnavuoressa jo 70 vuotta ja valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria.

Edellytykset:

Toivomme sinulta:
- kone- ja metallialan perustutkintoa
- halua kehittyä ja kehittää itseään koneistuksen parissa
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Etsimällämme henkilöllä on työmotivaatiota, reipas asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Valitulla henkilöllä tulee olla auto käytettävissään työpaikan sijainnin takia. Töitä tehdään 3-vuorotyönä.

Tarjoamme:

AGCO Power tarjoaa hyvän työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit Suomen suurimmassa ja automatisoiduimmassa dieselmoottoritehtaassa.

Työ kestää vähintään vuoden 2018 loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit soittaa tehtävään liittyen Nordic Henkilöstöpalveluille. Jukka / 050 4090228.

Lisätietoja:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.