Aloittelevia CNC-koneistajia
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme 

ALOITTELEVIA CNC-KONEISTAJIA. 

Työtehtävät sisältävät työskentelyä CNC-koneilla konepajoilla. Ohjelmistojen perusteet olisi hyvä olla hallussa, vähintään ainakin palava halu oppia! Etsimme uran alkuvaiheessa olevaa tekijää, joka perehdytetään kattavasti. Voit olla esimerkiksi alan opiskelija tai juuri valmistunut henkilö täynnä tarmoa, asenne ratkaisee. Tässä hyvä mahdollisuus päästä kehittymään alan konkariksi kokeneen työporukan keskuudessa. 

Tärkeintä on motivoitunut ja oma-aloitteinen asenne! Toivomme, että sinulla olisi hallussa perusteet metallialalta / koneistuksesta opintojen tai esimerkiksi harrastuneisuuden kautta. Eduksi on voimassa olevana lupakortit (työturvallisuus- ja tulityökortti). 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Tai soittele itsesi haastatteluun keskustelemaan lisää! 

Hae tästä: http://selekta.likeit.fi/apply/42274244

Lisätietoja saat arkisin klo 10-15 Tiinalta 050 520 2737 ja Hennalta 050 592 7480.

TARJOAMME
- Luotettava ja hyvä työnantaja
- Laadukkaat työvarusteet
- Korttikoulutukset
- Laajennetun työterveyshuollon
- Mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen
- Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME
- Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan
- Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
Asennetta - teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot