(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva veneiden huoltaja/korjaaja, kesätyö (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Wavemotor Oy on veneiden huoltoihin, korjauksiin ja varusteluihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaalla jo vuodesta 1989. Wavemotorin toimipisteet löytyvät Tampereelta ja Kangasalta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä verkkosivuilla https://wavemotor.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Wavemotor Oy:lle kesätöihin aloittelevaa veneiden huoltajaa/korjaajaa Tampereelle Lapinniemen toimipisteeseen. Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan viimeistään toukokuussa 2021.

Työssä avustetaan kokeneempia veneasentajia veneiden korjaus- ja huoltotöissä sekä vesille laskemisessa. Tämän lisäksi työhön kuuluu arkisia huolto- ja korjaustoimenpiteitä sekä veneiden pesemistä ja siirtämistä säilytyksestä huoltopaikalle. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Lapinniemessä yrityksen toimitiloissa.

Työssä pärjää maalaisjärjellä sekä innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen. Työntekijän on hallittava perustason käsityökalujen käyttö sekä lisäksi näppäristä kädentaidoista on hyötyä. Työ sisältää satunnaisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyyttäkin tarvitaan. Työssä vaaditaan vähintään B-ajokortti, Be-ajokortista on hyötyä.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Aikaisempi kokemus ja harrastuneisuus veneiden parista katsotaan eduksi. Lisäksi perustason ymmärtäminen moottorikäyttöisistä kulkuneuvoista tai moottoritekniikasta on suotavaa helpoimpia korjaus- ja huoltotöitä ajatellen. Esimerkiksi tekniikan alan peruskoulutuksesta voi olla tehtävään hyötyä. Jos omaat aiempaa kokemusta ja osaamista veneasennuksista, voidaan toimenkuvaa räätälöidä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.