Aloitteleva työntekijä teollisuuden fyysiseen työhön (kesätyöoptio)
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Kaipaatko kalenterin täytettä keväälle? Alkavatko esimerkiksi opinnot olla tältä lukuvuodelta paketissa ja haluaisit aloittaa työt jo ennen perinteistä kesätöiden sesonkiaikaa? Etsitkö niin sanotusti tekeväistä työtä eivätkä työn fyysisyys tai haastavat olosuhteet hetkauta sinua? Mikäli tunnistit itsesi, saattaa mahdollisuutesi olla juuri tässä.

Etsimme asiakkaallemme työntekijöitä teollisuuden fyysiseen työhön Porvoon alueelle. Työt alkavat avustavista tehtävistä, joten työ sopii erinomaisesti myös esimerkiksi työuransa alkutaipaleella oleville opiskelijoille. Ennen tämän tehtävän hakemista ei olekaan tärkeintä tarkastaa takataskusta löytyvää tutkintoa, vaan ratkaisevassa roolissa on työteliäs asenne.

Asenteen lisäksi toivomme sinulta:

  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia,
  • tervettä suhtautumista työturvallisuuteen,
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön työpisteen sijainnin vuoksi sekä
  • valmiutta vuorotöihin ja pitkiinkin päiviin.

Eduksi puolestaan katsomme erityisesti:

  • Aiemmat kokemukset työmaatyöskentelystä esimerkiksi rakennus- tai teollisuustyömailta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa porukassa. Töitä tehdään parityöskentelynä ja pääsetkin perehtymään tehtäviisi kokeneemman tekijän opissa. Kanssasi solmitaan työsuhde Baronalle ja työt alkavat huhti-/toukokuussa 2021. Työsuhteen kesto on arviolta 1-3 kuukautta, projektin valmistumisesta riippuen. Töitä on tarjolla kulloisenkin projektivaiheen tekijätarpeen mukaan ja kiireisimpään aikaan viikkotunteja on luvassa reippaanlaisesti pitkien päivien muodossa. Hyvin hoidettu projektityö voi lisäksi avata mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen!

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme avoimet tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot