Aloitteleva työntekijä rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko työelämässäsi käännekohdassa, mutta et tiedä vielä mihin suuntaan kääntyä? Käänny raksalle!

Etsimme syksylle useita rakennusapulaisia sekä -siivoojia asiakkaidemme työmaille Pirkanmaalle. Emme vaadi hakijoilta kokemusta alalta, vaan arvostamme mielenkiintoa rakennusalaa kohtaan, korkeaa työmotivaatiota ja aitoa innostusta oppia alan ammattilaiseksi! Ainoa edellytys työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole, voit käydä katsomassa seuraavat koulutuspäivät tästä linkistä! 

Rakennusapulaisen ja -siivoojan työtehtäviin kuuluu mm. kanto- ja raivaustyöt, työmaan yleinen ylläpitosiivous, rakennusjätteiden keräys ja lajittelu sekä alan ammattilaisten avustaminen. Keikkatyössä kohteet vaihtuvat, mikä tekee työstäsi monipuolista, mutta myös mahdollistaa sinulle laajan oppimisen alasta! Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 7-15:30, mutta sinulla on oiva mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon ja milloin työskentelet. 

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 tekijää rakennusalalla. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainoittavista työsuhde-eduista! 


Kerro meille hakemuksessasi miksi haluat työskennellä rakennusalalla? Mitä haluaisit oppia? Voimme yhdessä pohtia urapolkuasi ja tarjota sinulle sopivaa paikkaa, johon et välttämättä edes suoraan hakenut.

Lisätietoja tehtävästä antaa raksatiimimme Jenna ma-pe klo 10-15 p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: raksa, rakennusala, aputyöntekijä, rakennussiivooja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385859
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere