(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva työnjohtaja? Onko sinulla motivaatiota hioutua käytännön opissa työnjohtajatimantiksi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin aloittelevaa työnjohtajaa. Työhön valittu työnjohtaja tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksellemme.

Edellytämme hakijalta:

- rakennusalan työnjohtoon soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai DI)

- rakennusalan kokemusta vähintään työharjoitteluiden muodossa

- aitoa halua oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

- hyvää organisointikykyä

- sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tulet tässä työtehtävässä huolehtimaan siitä, että työt tehdään aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti hyvää laatua noudattaen. Osallistut itse myös aktiivisesti työmaan toimintaan ja huolehdit muun muassa työturvallisuudesta. Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu sosiaalinen persoona, jonka työskentelyssä näkyy vastuullisuus ja luotettavuus. Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme Sinulle:

Tarjoamme huikean mahdollisuuden päästä kehittämään ammattitaitoasi työnjohtajana rakennusalan näköalapaikalla arvostetussa yrityksessä. Tässä työtehtävässä saat myös erittäin arvokasta työkokemusta alan huippuosaajien rinnalla. Saat menestymisesi tueksi mukavan ja osaavan työtiimin tuen, joka opettaa, rohkaisee ja kannustaa sinua kehittymismatkallasi kohti kokeneen työnjohtajan ammattitaitoa. 

Asiakasyrityksemme on perustajaurakoitsija, joka tarkoittaa, että kyseinen yhtiö hankkii tontin, suunnittelee, markkinoi ja toteuttaa asuntokohteen rakentamisen itse. Yrityksen toimialue on Pirkanmaa ja Uusimaa. Asiakasyrityksemme on kasvanut tasaisen vahvasti perustamisestaan, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1400 asuntoa. Vuonna 2018 heidän liikevaihtonsa oli noin 110 miljoonaa euroa ja heidän tiimi koostuu yli 150:stä toimihenkilöstä ja heidän hankkeissaan työskentelee alihankintayritykset mukaan lukien yhteensä noin 800 työntekijää. 

Mitä vielä odotat? Ota seuraava askel urallasi ja hae nyt! Saat tarvittaessa lisätietoja ottamalla yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin. 

Lisätietoja tarvittaessa: 

Janita Orpana, HR-koordinaattori

janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyömaa, työnjohtaja, työnjohto, aloitteleva työnjohtaja,