Aloitteleva työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevaa työnjohtajaa. Kohde on kerrostalotyömaa Tampereen keskustassa.

Tämä paikka sopii vastavalmistuneelle tai opintojen loppusuoralla olevalle henkilölle. Aikaisempi työmaa kokemus on edellytys, mutta työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa työnjohto kokemusta. Tässä työssä pääset kasvamaan ja kehittämään ammattitaitoasi ammattilaisten mukana. Etsimämme henkilö on sosiaalinen, hyvät organisaatiotaidot omaava ja hoitaa työnsä vastuuntuntoisesti. Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ja hyvät etenemismahdollisuudet vakavaraisessa yrityksessä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30.

Kuulostaako tämä juuri Sinun paikaltasi? Täytä hakemus heti, haastattelemme jo hakuaikana!

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg p- 040 590 2825

avainsanat: rakennusala, työnjohto, raksa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263936
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere