aloitteleva työnjohtaja uudisrakentamiseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Oletko motivoitunut ja oppimisenhaluinen rakennusalan työnjohtaja vailla kokemusta? Jatka lukemista saatat olla etsimämme henkilö!

 

Etsimme asiakkaallemme uudisrakentamisen pariin työnjohtajaa! Sinulle voi olla ehtinyt kertyä jo aiempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä tai voit olla vasta aloittelemassa työuraasi. Tehtävään on huolellinen koulutus, joten aikaisempi työnjohtokokemus ei ole välttämätöntä. Asenne ja persoona ratkaisee, joten olethan positiivisella asenteella varustettu luotettava ja oma-aloitteinen persoona joka omaa kyvyn ottaa vastuuta?

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa huippuammattilaiseksi osana dynaamista ja innovatiivista organisaatiota. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vastuullisten uudisprojektien parissa, lisäksi ammattitaitosi ja osaamisesi kehittyy työnlomassa työnjohdon rautaiseksi ammattilaiseksi, sillä tulet oppimaan monipuolisesti uudisrakentamisen salat ja esimiestaidot. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille!

 

Odotamme sinulta rakennusalalle soveltuvaa koulutusta, joka on tasoltaan ammattikorkeakoulu tai yliopisto, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut vaan voit olla opintojesi loppusuoralla oleva henkilö! Toivomme sinulta sitoutumiskykyä työtehtävään ja ammatilliseen kasvuun, sekä työturvallisuuskorttia ja suomen kielen taitoa.

 

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemus mahdollisimman pian kotisivujemme kautta, osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo haluaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki, sähköpostitse anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432.

 

Asiakasyrityksestämme:

Asiakasyrityksemme on vuonna 2010 perustettu kasvava ja dynaaminen rakennusalan toimija. Yritys on keskittynyt rakentamisessa nimenomaan koteihin, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 120 toimihenkilöä ja heidän hankkeissaan työskentelee alihankintayritykset mukaanlukien yhteensä n. 800 työntekijää. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän joukkoon!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383321
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa