(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva työnjohtaja AGCO Powerille
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Tarjolla on nyt kauttamme paikka aloittelevalle työnjohtajalle AGCO Powerille Nokian Linnavuoreen moottorikokoonpanoon.
Työsuhde on määräaikainen kesäkuun loppuun 2018 saakka ja tunteja sinulle kertyy kokoaikaisesti.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista ja dieselmoottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on toiminut Nokian Linnavuoressa jo 70 vuotta ja valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria.

Työnjohtajan työ koostuu pääsääntöisesti työntekijöiden opastuksesta, ohjaamisesta sekä tuotannon tehokkaasta läpiviennistä. Saat oman vuoron johdettavaksesi ja tulet saamaan monipuolista ja arvokasta esimieskokemusta.

Työssä menestyminen edellyttää reippautta, vastuunottokykyä sekä tietoteknisiä valmiuksia, jotta harjaannut käyttämään tuotannon järjestelmiä. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä ei ole välttämättömyys, sillä viime kädessä valinnat ratkaisee halusi oppia esimiestaitoja.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus katsotaan eduksesi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) on plussaa.

Valitulla henkilöllä tulee olla auto käytettävissään työpaikan sijainnin takia. Töitä tehdään 3-vuorotyönä.

Työ sopii erinomaisesti myös opintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle, joka pystyy sitoutumaan kokopäivätyöhön 30.06.2018 saakka.

Jos sinua kiinnostaa tulevaisuus Suomen suurimmassa ja automatisoiduimmassa dieselmoottoritehtaassa, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää ja kehittyä työn mukana, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.