Aloitteleva tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Hei sinä reipas ja hyvän motivaation omaava työntekijä! Kiinnostaako sinua uudet työmahdollisuudet tuotannon parissa ja erilaiset sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä vaativat työt tuntuvat omiltasi? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä haemme nyt:

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ Oulun lähistölle!

Työssäsi tuotannon työntekijänä pääset oppimaan alan ammattilaisten ohjauksessa ja työskentelemään muun muassa kokoonpanon, juottamisen sekä tuotteiden valmistuksen parissa. Voit omata jo aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ei hätää! Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa valitut työntekijät tehtävään. Toivomme sinun omaavan ennen kaikkea reippaan ja työhön tarttuvan asenteen, hyvää sorminäppäryyttä sekä hyvän suomen kielen taidon.

Työt alkavat syyskuussa ja alustavan arvion mukaan töitä on tarjolla kevääseen 2022 saakka. Työ on aluksi 2-vuorotyötä, mutta vaihtuu 3-vuoroon loppuvuoden aikana. Palkkaus teknologiateollisuuden TES:in mukaan. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 19.9.2021 klo 23:59. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5300 tai Riikkaan p. 040 307 5304. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-15.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494308
  • Tehtäväalue: Kokoonpano, kunnossapito ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Haukipudas, Oulu