(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva tuotantotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden työtehtäviin. Tehtävät ovat kokoaikaisia, pitkäkestoisia ja niihin perehdytetään.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Onko sinulla jo hieman kokemusta tehdastyöskentelystä ja kaipaisit lisää kokemusta alalta?

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitojasi. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelmään valmistus- ja koneenkäyttötehtävissä Vantaan Martinlaaksoon. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden 2020 loppuun asti, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään kokoaikaisesti kolmessa vuorossa, ja töiden on tarkoitus alkaa helmikuun aikana.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävään valinnan edellytys.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi