(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva tuotantotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden työtehtäviin. Töiden arvioitu aloitus on tammikuussa 2020 ja työsuhde on vakituinen.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassa olevia taitoja. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelemään valmistus- ja pakkaustehtävissä. Töitä tehdään 2-vuorotyössä mukavassa porukassa.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävään valinnan edellytys. Työpaikka sijaitsee lähellä Tikkurilan juna-asemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi