(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva tuotantotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden työtehtäviin.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista mutta et omaa aiempaa kokemusta? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitoja. Haemme nyt tuotantotyöntekijää koulutettavaksi monipuolisiin tuotannon tehtäviin, jotka voivat sisältää varaston, maalaamon ja kokoonpanon työtehtäviä.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työskentelytilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. Sijainnin vuoksi, toivomme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi