(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva tietoliikenne-/sähköasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Haemme aloittelevia tietoliikenne- ja sähköasentajia koulutettaviksi työn ohessa erikoisosaajiksi ja teleasennusalan ammattilaisiksi. Jos olet hakemassa itsellesi ammatillista erikoistumista ja suuntaa omalle osaamisellesi pitkäkestoisen työsuhteen parissa arvostetussa kansainvälisessä alan johtavassa yrityksessä. Saatat silloin olla etsimämme henkilö.

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudun alueelle Vantaan toimipisteeseen oppimishaluisia ja aloittelevia tietoliikenne-/sähköasentajia koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaisiksi.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tietoliikenneasennustöitä asutuskeskuksissa ja marginaalisesti maastossa. Työ on aluksi määräaikainen työsuhde, jossa on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiselle jatkolle/toistaiseksi voimassa olevalle työsuhteelle. Töitä tehdään arkisin ja normaalin päivätyörytmin mukaan.

Työtä tehdään asiakkaan tiloissa ja työ on luonteeltaan liikkuvaa. Odotamme hakijalta hyviä sosiaalisia ja asiakaslähtöisiä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi toivomme hakijoilta hyvää oppimiskykyä ja pelotonta asennetta työntekoa kohtaan. Ammatillinen koulutus esimerkiksi sähkö-/tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa ja ajokorttia, sekä aikaisempi työkokemus alalta luetaan hakijan eduksi. Toivomme myös työturvallisuus- ja hätäensiapukurssin suoritusta ja voimassa olevaa korttia.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneille sähkö-/tietoliikenneasentajille kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti, Ammatillinen koulutus
Eduksi luettavat asiat: Mahdollisuus sitoutua pidemmäksi aikaa