Aloitteleva teollisuustyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden työtehtäviin. Työt alkavat nopealla aikataululla, työllistyt määräaikaiseen työsuhteeseen Barona Teollisuus Oy:lle.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitoja. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelmään valmistus- ja koneenkäyttötehtävissä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelytilat sijaitsevat Espoossa, Juvanmalmin teollisuusalueella.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on valinnan edellytys. Sijainnin vuoksi toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Työtä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552142
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa