Aloitteleva tekniikan alan asentaja
Barona Tekniikka & Asennus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Oletko työuraasi aloitteleva tai jo hieman työkokemusta kerryttänyt tekniikan alasta kiinnostunut työnhakija? Etsimme motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä Uudenmaan alueelle useisiin eri teollisuuden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Tämä on niin sanottu avoin haku, johon hakemalla voit osoittaa mielenkiinnon kohteesi ja toiveesi työnhaun saralla. Me autamme sinua parhaamme mukaan löytämään toiveitasi vastaavan avoimen tehtävän!

Toivomme hakijalta käsityökalujen tuntemusta sekä aitoa kiinnostusta tekniikkaa kohtaan. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen joltain tekniikan alan osa-alueelta kuten ajoneuvo-, elektroniikka-, sähkö- tai metallialalta koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden muodossa. Esimerkiksi kokemus oman auton roppaamisesta voi luoda erinomaisen pohjan tietyissä huoltotehtävissä menestymiseen.

Baronan edut sinun käytössäsi. Kun työllistyt Baronalle, niin saat käyttöösi baronalaisten pysyviä ja vaihtuvia etuja ympäri vuoden. Etuihin kuuluu tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemus pian, niin me autamme sinut tulevaisuutesi uralle. Täytä hakemus huolellisesti, jotta löydämme sinulle sopivan työn!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot