(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva tasoitetyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Ullven Oy on perinteikäs pirkanmaalainen rakennuspintakäsittelyalan toimija. Yrityksen asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä ja isännöintitoimistoista, teollisuuslaitoksista, Tampereen kaupungista ja lähikunnista, sekä myös yksityisistä rakentajista ja remontoijista. Yrityksen pitkän toiminnan salaisuus on sovittujen töiden suorittaminen ajallaan, ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.ullven.fi/.

Oletko etsinyt työtä, jossa on mahdollisuus kehittyä ympärivuotisesti kysytyksi erityisalan ammattilaiseksi? Tässä on siihen loistava tilaisuus.

Ullven Oy etsii osaajajoukkonsa vahvistukseksi aloittelevaa tasoitetyöntekijää oppimaan koneellisen tasoitustyön ammattiosaajaksi. Työtehtävät ovat konetasoituspainotteisia, mutta silloin tällöin työssä tehdään myös maalauksia. Työsuhteen alkuvaiheen jälkeen koneellisia tasoituksia tehdään urakalla, jolloin työssä on tarjolla erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet. Työssä on mahdollista aloittaa hetikin, tai vaihtoehtoisesti 2.9.2019 alkaen.

Etsimme tehtävään pintakäsittelyalasta ja fyysisestä työstä kiinnostunutta, sitoutumiskykyistä henkilöä. Emme edellytä aiempaa tasoite- tai maalausalan työkokemusta, sillä tehtävään perehdytetään kattavasti. Koneellinen tasoitetyö on fyysisesti vaativaa, joten raskasta työtä ei saa pelätä. Tätä kautta tehtävään voi soveltua hyvin aiempi kokemus esimerkiksi monipuolisista maatilan töistä–tai muista fyysisistä työtehtävistä. Hyvällä peruskunnolla pärjää!

Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Lempäälän ja Tampereen keskusta-alueilla, myöhemmin Tampereella lähialueineen. Töihin kulkemisen kannalta oman auton käyttömahdollisuus on hakijan eduksi.

Työhön perehtyminen aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi työntekijä työllistyy urakkatöihin Ullven Oy:n palvelukseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Koetko olevasi tehtävään oikea henkilö? Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja perustele samalla lyhyesti, miksi olisit oikea valinta työhön. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, myös mahdollisen syksyllä aloittamisen suhteen - toimithan siis pian hakiessasi! Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Ullven Oy:lle.