(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva särmääjä (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Kaarinan Trimet Oy on ohutlevytuotteiden valmistukseen keskittynyt pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys. Heidän asiakkaitaan ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat. He valmistavat ohutlevyrakenteisia metallituotteita lääketeollisuuden laitteisiin, sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden, laivojen, junien ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikka sijaitsee Tuulissuolla Liedossa. Lisätietoja yrityksestä www.kaarinantrimet.fi.

Kaarinan Trimet Oy etsii nyt kauttamme aloittelevaa särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Aloittelevana särmääjänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ohutlevyjen särmäystyöt. Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan perustutkinto) sekä reipasta ja innostunutta asennetta alaa kohtaan. Aiempi työkokemus särmäystehtävistä sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Huomioimme haussa siis myös aivan uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Töitä tehdään Liedon verstaalla arkisin klo 7–15.30 välillä, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen (esim. kesätyö), mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!