(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva sähköasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme aloittelevia sähköasentajia koulutettaviksi työn ohessa erikoisosaajiksi ja asennusalan ammattilaisiksi. Jos olet hakemassa itsellesi ammatillista erikoistumista ja suuntaa omalle osaamisellesi pitkäkestoisen työsuhteen parissa arvostetussa kansainvälisessä alan johtavassa yrityksessä, saatat silloin olla etsimämme henkilö.

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Hämeenlinnan alueelle oppimishaluisia aloittelevia sähköasentajia koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaisiksi.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia asennustöitä maastossa ja asutuskeskuksissa. Työ on aluksi määräaikainen työsuhde, jossa on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiselle jatkolle/toistaiseksi voimassa olevalle työsuhteelle. Töitä tehdään arkisin ja normaalin päivätyörytmin mukaan.

Työympäristön luonteen takia sinulla tulee olla halukuutta työskennellä ulkotiloissa sekä korkeissa paikoissa kuten mastoissa. Hakijoilta toivomme siis rohkeaa ja pelotonta asennetta työntekoa kohtaan. Ammatillinen koulutus esimerkiksi sähkö-/tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia ja aikaisempi työkokemus alalta luetaan hakijan eduksi. Toivomme myös työturvallisuus- ja hätäensiapukurssin suoritusta ja voimassa olevaa korttia.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneille sähkö-/tietoliikenneasentajille kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Perusedellytykset työnsaannille:

  • Sähköalan koulutus
  • Nuhteeton tausta
  • Ajokortti

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa heti, sillä ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi