Aloitteleva sähköasentaja
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen ja/tai englannin kielen hyvä osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi? Mikäli kiinnostuit paikasta, hae sitä viimeistään 9.7.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai lähetä CV:si sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä, p. 050 411 0390.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1145565
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa