(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva sähköasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle telealan asiakasyrityksellemme Lappeenranta-Imatra -akselille aloittelevia, oppimishaluisia sekä sitoutumiskykyisiä sähköasentajia koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaisiksi.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia sähkömekaanisia ja -teknisiä asennustöitä taajamissa toimisto- ja asuinkohteissa sekä maastossa mastoissa. Työ on aluksi noin 3kk määräaikainen työsuhde, jossa on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiselle jatkolle. Töitä tehdään arkisin ja normaalin päivätyörytmin mukaan. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Hakijoilta toivomme rohkeaa ja pelotonta asennetta työntekoa kohtaan. Työympäristön luonteen takia sinulla tulee olla halukuutta työskennellä ulkotiloissa sekä korkeissa paikoissa kuten mastoissa. Ammatillinen koulutus, esimerkiksi sähkö- ja/tai tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa ja ajokorttia, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi työkokemus alalta ja ulkona työskentelystä luetaan hakijan eduksi. Toivomme myös työturvallisuus- ja hätäensiapukurssin suoritusta ja voimassa olevaa korttia.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneille sähkö-/tietoliikenneasentajille kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, kuten tarvittaessa apua väliaikaisen asunnon etsinnässä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti, EI Korkeanpaikankammoa, Tietoliikenne- tai sähköalan koulutus