(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva sähköasentaja uudiskohteisiin (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Hakuaika 03.12.2019 – 09.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta reipasta ALOITTELEVAA SÄHKÖASENTAJAA Turkuun uudiskohteisiin. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työsuhde on pitkäaikainen.

Työskentely tapahtuu erilaisissa uudiskohteissa ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työn vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä tai jo alalta kokemusta hankkinut henkilö.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.