(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva sähköasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta aloittelevaa sähköasentajaa saneeraus- ja uudiskohteisiin Turun alueelle. Työt alkavat tammikuun lopulla/helmikuun alussa ja työsuhde on alkuun määräaikainen 4kk, mutta hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkoon.

Työtehtävät sisältävät kiinteistöpuolen sähkötöitä mm.valaisimien ja pistorasioiden asennusta sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtävät määräytyvät tehtävään valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään hyvin, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375.