(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva sähköasentaja GPP Perimeter Protection Oy:lle
GPP Perimeter Protection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Etsimme asiakkaallemme GPP Perimeter Protection Oy:lle aloittelevaa sähköasentajaa liikkuvaan ja vaihtelevaan turvajärjestelmien asennus-/huoltotyöhön.

Työtehtäviisi sisältyy turvajärjestelmien sähköasennus- ja kunnossapitotyöt vanhemman asentajan mukana vaihtelevissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa, kuten virastotaloissa ja voimalaitoksilla. Taitojesi karttuessa pääset tekemään vianetsintää ja asennusta myös itsenäisesti. Asennettavia laitteita ovat esimerkiksi turvaportit ja -puomit sekä maasta nousevat ajonestopollarit.

GPP Perimeter Protection Oy:n toimipiste sijaitsee Nurmijärvellä, mutta lähtökohtaisesti keikoille lähdetään suoraan kotoa. Työkohteet sijoittuvat pääasiassa ulkotiloihin eri puolille Etelä-Suomea. Työt tehdään arkisin päivävuorossa, mutta liikkuvan työn vuoksi tehtävä vaatii joustavuutta päivien kestoon.

Edellytämme hakijalta alaan soveltuvaa koulutustaustaa (sähkö/automaatio). Työssä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista, perustasoisen englannin osaamista ja B-luokan ajokorttia. Olethan hakijana nuhteettoman taustan omaava, motivoitunut ja oppimiskykyinen henkilö. Työtehtäviin ja laitteistoihin saat kattavan perehdytyksen, joten aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita.

Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua. Tehtävään soveltuu hyvin henkilö, jolla on hyvien teknisten tietojen ja taitojen lisäksi kyky edustaa työnantajaa Perimeter Protectionin asiakkaiden työkohteissa hyvällä ja ammattitaitoisella käytöksellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen sähköasentajan työn, jossa saat vastuuta ja pääset kehittämään osaamistasi. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta rekrytoinnissa tähdätään pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hyvin suoritettujen töiden jälkeen valitulla henkilöllä on erinomainen mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Perimeter Protectioninille.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta arkisin klo 12 - 13 antaa Markus Korpela. Huom! kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.