(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Haemme asiakasyrityksellemme oppimiskykyisiä sähkö-/automaatiokunnossapidosta kokemusta omaavia henkilöitä töihin Vierumäelle vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työskentelet puunjalostusta tekevän laitoksen huolto- ja kunnossapidossa. Työhösi kuuluvat niin ennakoiva huolto- kuin vikojen korjaukset.

Odotamme, että sinulla on sähkö- ja/tai automaatioalan koulutus. Toivomme, että omaat aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähköasennuksista, kunnossapitotehtävistä ja vikakorjauksista. Myös opiskelujen aikana suoritettujen harjoittelujen myötä hankittu kokemus huomioidaan kokemuksena tehtävään. Tärkeintä on uskallus tarttua uusiin haasteisiin ja into oppia uutta!

Kunnossapitotehtävät painottuvat sähkö- ja automaatiopuolelle, mutta tiiviissä tiimissä toivomme sinulla olevan uskallusta tarttua kollegoiden opastamana myös mekaanisen kunnossapidon tehtäviin. Tehtävien vaativuustasoa kasvatetaan osaamisen mukaan ja uudet tekijät perehdytetään tehtäviinsä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi uusissa tehtävissä teollisuuden kunnossapidon parissa. Tehtävän on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan jo hyvinkin pian. Työpaikka sijaitsee Vierumäellä Heinolassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Tehtävän rekrytointiprosessissa vastaa Barona Kunnossapito.

Mahdollisia lisätietoja voit tehtävästä tiedustella Baronalta Lassi Kaarnalta,0407747534.