(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rengasliiketyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme asiakasyritykseemme marraskuuksi rengasasentajia sesongin kiireavuksi. Töitä on ainakin tarjolla 4.-29.11., mutta talven yllättäessä työt voi alkaa aiemmin ja ne voi myös jatkua pidempään talven ollessa leudompi. Työskentely on kokopäiväistä klo 8-16 tehtävää päivätyötä, mutta työtä voi myös tehdä halutessaan klo 10-18 välillä ja lauantaisin klo 10-14 välillä. Työtä tehdään asiakasyrityksen kahdessa toimipisteessä itä-Tampereella.

Jos työskentely autojen parissa kiinnostaa ja omaat omatoimisen, reippaan työskentelyasenteen, hae tehtävää. Ilman aiempaa kokemusta ja koulutusta alasta, on mahdollista auttaa rengasasentajia rengasasennuksen esivalmistelutöissä, rengaspesussa, renkaiden varastoinnissa ja ajoneuvojen siirrossa halliin ja hallista pois. Tehtävä tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua autohuollon maailmaan ja se kartuttaa tärkeää työkokemusta fyysisissä tehtavissä. Jos sinulla löytyy kokemusta rengasasennuksesta tai opiskelet esimerkiksi ammattikoulussa autonasentajaksi, pääset tehtävässä itsenäisesti tekemään rengasasennusta kaikkine vaiheineen kivassa ympäristössä, osaavan tiimin kanssa. Hyvillä tekijöillä on mahdollista työllistyä myös kevään 2020 sesongille.

Työntekijällä tulee olla B-ajokortti, jotta autojen siirtäminen onnistuu. Toimipisteisiin pääsee paikallisliikenteellä hyvin ja niistä löytyy hyvät jääkaapilliset ja mikrolliset taukotilat, kuten myös pukuhuoneet.

Paikkoja on tarjolla yhteensä neljä. Pyrimme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä hyvissä ajoin ennen sesongin alkua. Mahdollista siis paikkasi ja laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Kira Haapala, puh. 050 411 2704.