Aloitteleva raskaskoneasentaja
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Oletko jo aiemmin puuhastellut autojen tai muiden ajoneuvojen parissa ja haluaisit päästä laajentamaan osaamistasi? Etsimme asiakkaallemme aloittelevaa tekijää raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen ja kaivinkoneiden huoltojen pariin Ikaalisiin. Sinut perehdytetään tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta sinulta ei vaadita!

 
TEHTÄVÄNKUVAUS
 
Ikaalisissa jo pitkään toiminut raskaskaluston yritys etsii hallilleen uusia tekijöitä. Aloitat tehtävässä hydrauliikkaletkujen parissa ja osaamisesi karttuessa pääset tekemään haastaviakin raskaan kaluston huoltoja ja remontteja.
 
Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa ja voit vaikuttaa työsi alkamisaikaan. Työn pääset aloittamaan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.
 
 
SINUSTAKO SEURAAVA RASKASKONEASENTAJA?
 
Etsimme kone- ja korjaamoalasta innostunutta henkilöä, joka haluaa päästä kehittymään urallaan. Jos olet tarkka otteistasi etkä pelkää liata käsiäsi, voit päästä tässä tehtävässä pitkälle. Katsomme eduksesi koulutuksen tai kokemuksen ajoneuvojen, raskaan kaluston tai asennusten parista, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme B tai C-ajokorttia.
 
 
TARJOAMME SINULLE
 
Pääset oppimaan monipuolisesti eri koneiden parissa työskentelystä, sillä kalustoa on kertynyt vuosien varrella laidasta laitaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa, huumorilla varustetussa porukassa, mutta töitä tehdään asenteella. Palkka määräytyy Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Voit myös hakea meille vaikka sinulta löytyisi jo entuudestaan alan kokemusta, sillä tehtäviä löytyy eri kokemustasoisille henkilöille.

 
LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN
 
Valitun henkilön kanssa tehdään kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva työsopimus TEMP-TEAMille, mutta pääset työllistymään asiakkaan kirjoille myöhemmin.
 
Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Aloitteleva raskaskoneasentaja Ikaalisiin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Rekrytoinnista TEMP-TEAMilla vastaa HR-konsultti Reeta Hankilanoja. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Reetan arkisin joko numerosta 040 564 4221 tai sähköpostitse reeta.hankilanoja@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543226
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Metalliteollisuus, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Reeta Hankilanoja (reeta.hankilanoja (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358405644221
  • Sijainti: Ikaalinen