Aloitteleva rakennustyöntekijä
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme innokkaita ja oikean asenteen omaavia  ALOITTELEVIA RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Kanta-Hämeen sekä Uudenmaan rakennustyömaille.

Odotamme, että sinulla on jonkin verran kokemusta rakennustyömailta ja että perustyökalujen käyttö sujuu. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta erilaisista rakennustöistä, piikkauksesta ja/tai suojauksista, eikä raskaammatkaan kantotyöt ole ongelma. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen esim. valuvalmisteluista, raudoituksista ja alamiehenä toimimisesta. Toivomme myös, että olet motivoitunut ja oma-aloitteinen, sekä haluat oppia uutta rakennusalalla. Osaavalle ja motivoituneelle työntekijälle löytyy töitä pitkäksi ajaksi!


Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Jätä hakemus osoitteessa: http://selekta.likeit.fi/apply/42286115 tai soita arkisin 9-15: 040 355 2167 / Tina, niin sovitaan haastattelu!

TARJOAMME
- Luotettavan ja hyvän työnantajan

- Laadukkaat työvarusteet

- Korttikoulutukset

- Mahdollisuuden vakinaistua

- Mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti rakennusalan johtavissa yrityksissä

- Laajennetun työterveyshuollon

- Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

 

SELEKTALLA ARVOSTAMME

- Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan

- Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää

Asennetta - teet aina parhaasi 

 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Riihimäellä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549744
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna