(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme asiakasyrityksillemme reippaita aloittelevia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntien rakennuskohteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on juuri valmistumassa tai valmistunut lupaava rakennusmies tai -nainen. Sinulla on into tuoda koulussa oppimasi asiat työmaalle, päästä tositoimiin ja oppia ammattilaiseksi töitä tehden. Olet motivoitunut, innokas ja haluat pistää itsesi likoon ja näyttää taitosi. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan rakennuspiirrustusten lukutaito ja auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjoamme mukavan ja osaavan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat ja mukavat työvarusteet. Palkkaus määräytyy osaamisen mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa, mutta haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten haethan jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, HR-konsultti
Paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat : rakennus, rakennusmies, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu, keikkatyö, Helsinki, Espoo, Vantaa