(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaallemme reipasta aloittelevaa rakennusmiestä tai -naista pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntien rakennuskohteisiin.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on juuri valmistumassa tai valmistunut lupaava rakennusmies tai -nainen. Sinulla on into tuoda koulussa oppimasi asiat työmaalle ja päästä tositoimiin. Olet motivoitunut, innokas sekä halukas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät sekä mukavan ja osaavan tiimin. Työt alkavat melko nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja tarvittaessa:

Pipsa Paalama-Ernvall, HR-koordinaattori
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi