(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaallemme reipasta aloittelevaa rakennusmiestä tai -naista pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntien rakennuskohteisiin.

Hakemamme henkilö on juuri valmistumassa tai valmistunut lupaava rakennusmies tai -nainen. Sinulla on palava halu tuoda koulussa oppimasi asiat työmaalle ja päästä tosi toimiin. Olet motivoitunut, innokas sekä halukas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmässä. 

Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mukavan ja osaavan tiimin. Työt alkavat melko nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja tarvittaessa:

Maria Pelkonen, henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi