(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme reipasta aloittelevaa rakennusmiestä tai -naista pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntien rakennuskohteisiin.

Hakemamme henkilö on juuri valmistumassa tai valmistunut lupaava rakennusmies tai nainen. Sinulla on palava halu tuoda koulussa oppimasi asiat työmaalle ja päästä tosi toimiin. Olet motivoitunut, innokas sekä halukas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä olet myös tiimipelaaja. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mukavan ja osaavan tiimin. Työt alkavat melko nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Päivi Seitz, paivi.seitz@workpower.fi