(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennustyöntekijä, syksy 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haussa aloittelevia rakennustyöntekijöitä Pirkanmaalle!

Rakennusapulainen työskentelee tärkeänä osana työmaan toimivuutta. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta, sillä alkuun pärjäät oppimishaluisella ja reippaalla työasenteella. Työtehtävät vaihtuvat aina kohteen ja kiireiden mukaan. Tehtäviä ovat mm. ylläpitosiivous, haalaus, rakennusjätteen lajittelu, kuormien purku, parvekelasien kantaminen parin kanssa tai vaikkapa kokeneemman tekijän avustaminen. 

Vuokratyösuhde on loistava ponnahduslauta työelämään! Vuokratyösuhteessa pääset verkostoitumaan rakennusalan yrityksiin ja motivoitunut tekijä oppii jatkuvasti uutta. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka voi suorittaa jopa yhdessä päivässä!

Työ alkaa elo-syyskuussa ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30.

WorkPower on henkilöstöalan yritys, joka on työllistänyt rakennusalan tekijöitä jo vuodesta 2003. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä rautaisen rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Palkkaa ja matkakorvauksia maksamme aina rakennusalan TES mukaan. Sopimusten kirjoituksen yhteydessä tulet saamaan mukaasi laadukkaat työturvallisuusvarusteet! 

Hae nyt ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: rakennusaputyöntekijä, appari, raksa, rakennusala, tampere, pirkanmaa