Aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Kaipaatko uusia tuulia työrintamalla? Hae meille aloittelevaksi rakennussiivoojaksi vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle!

Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu mm. rakennustyömaan ylläpito- ja loppusiivoustyöt sekä erilaiset suojaustyöt, kuten teippaukset, pahvitukset ja ikkunoiden sekä muiden rakenteiden suojaukset. Työmaan siisteyden ylläpitäminen on erittäin tärkeässä asemassa työn edistymisen ja turvallisuuden kannalta. Hyvällä siivoojalla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työmaat vaihtelevat pienemmistä suurempiin ja keikkojen kesto vaihtelee päivän projekteista useampien viikkojen kokonaisuuksiin! Lyhyessä ajassa saat kerrytettyä monipuolisen kokemuksen!

Työ alkaa sovitusti kesäkuussa, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Tällä hetkellä haastattelemme esim. Whatsappin videopuhelun välityksellä. Työaika mukavan säännöllinen, arkisin klo. 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES ja kokemuksesi mukaan (alk. 10,90 e/h). Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme ja tämän jälkeen voit soittaa haastatteluajan suoraan rekrytointivastaavalta alla olevasta numerosta.

Yhteydenotot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennussiivooja, siivoustyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465304
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere