Aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Kiinnostaisiko sinua päästä tutustumaan rakennusalalla työskentelyyn? Voit päästä kauttamme kerryttämään kokemusta monipuolisessa ja nopeatempoisessa työssä!

Etsimme nyt aloittelevia rakennussiivoojia asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivous, kulkuväylien puhtaanapito, suojaus- ja hiontatyöt. Lisäksi oman kiinnostuksen ja oppimiskykysi mukaan on Sinulla mahdollisuus päästä tekemään myös muita avustavia tehtäviä.

Aloittelevan rakennussiivoojan työ ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä näissä hommissa oikea työasenne ratkaisee! Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos et omista korttia, kurkkaa avoimet korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan. Työaika rakennustyömailla on normaalisti ma-pe 7-15.30. Voit työskennellä omien aikataulujesi mukaan hyvin joustavasti niin osa- kuin kokoaikaisestikin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan rakennusalalla työskentelyyn luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja soita itsellesi haastatteluaika! Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut etäyhteyksin.

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426 

Avainsanat: aloitteleva rakennussiivooja, rakennustyö, uudisrakentaminen, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360508
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere