(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Kiinnostaisiko sinua päästä tutustumaan rakennusalalla työskentelyyn? Voit päästä kauttamme kerryttämään kokemusta monipuolisessa ja nopeatempoisessa työssä!

Etsimme nyt aloittelevia rakennussiivoojia asiakasyrityksemme uudiskerrostalotyömaille Tampereelle ja sen lähialueille. 

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti rakennustyömaan ylläpitosiivousta, sisältäen mm. kulkuväylien puhtaanapitoa, suojauksia ja hiontaa. Oman osaamisen ja oppimiskyvyn mukaan mahdollisuus päästä tekemään myös muita työtehtäviä mm. pieniä maalaustöitä.

Aloittelevan rakennussiivoojan työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja iloinen asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus kehittyä työssä.

Palkkaus työstä on rakennusalan TES mukaan. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Työskennellä voit omien aikataulujesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan rakennusalalla työskentelyyn luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Nähdään haastattelussa ja jutellaan lisää!

Kysy rohkeasti lisätietoja Jennalta, p. 040 667 9544

Avainsanat: aloitteleva rakennussiivooja, rakennustyö, uudisrakentaminen, Tampere