(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kaipaatko uusia haasteita tai onko lähipiirissäsi loistotyyppi joka etsii uusia tuulia? Haemme nyt joukkoomme aloittelevia rakennussiivoojia Tampereen työmaille.

Rakennussiivoojan työ on parhaimmillaan monipuolista, vaativaa ja erittäin motivoivaa. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi rakennustyömaan työskentelypaikkojen ja kulkuväylien siivoaminen pölystä, liasta ja työn jätteistä. Toivomme, että olet rohkea ja positiivinen työskentelijä. Näissä hommissa asenne ratkaisee! Aikaisempi kokemus rakennussiivoojan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Työn aloitus lokakuussa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 7-15.30. Työskentelet vuokratyösuhteessa, joten työmaiden kesto vaihtelee kohteittain.

Tarjoamme sinulle rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen, kattavan perehdytyksen työhösi, sopivat ja laadukkaat työvarusteet sekä iloisen ja luotettavan tiimin WorkPowerin toimistolta.

Voisitko sinä olla etsimämme rakennussiivooja? Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta heti tänään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Yhteydenotot tarvittaessa:

HR-koordinaattori Jasmi Friberg

p. 040 646 2426 / jasmi.friberg@workpower.fi

Avainsanat: raksa, rakennussiivooja, tampere, pirkanmaa