(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa aloittelevia rakennussiivoojia asiakasyrityksemme työmaille Tampereen alueelle. Työkohteet ovat pääsääntöisesti uudiskerrostalotyömaita ja ne saattavat vaihtua.

Työ sisältää mm. työskentelypaikkojen ja kulkuväylien siivoamista pölystä, liasta ja työn jätteistä, suojausta sekä hiontaa.

Aikaisempi kokemus rakennussiivouksesta ei ole välttämätöntä, hyvä asenne ja oppimiskyky ratkaisee! Olethan lisäksi fyysisestä työstä nauttiva oma-aloitteinen ja reipas tekijä, jolta löytyy intoa rakennusalaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle:
- rakennusalan TES mukaisen palkkauksen
- luotettavan työnantajan
- työsuhde-etuja
- mukavat työkaverit mielenkiintoisilla työmailla

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (jos sinulta ei korttia löydy, katso avoimet kurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Työn aloitus sopimuksen mukaan kevättalvella 2019. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti omien aikataulujen mukaan.

Haluatko Sinä päästä työskentelemään rakennustyömailla? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Kysy rohkeasti lisätietoja Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / Juuli Friberg p. 040 5902825.

Avainsanat: aloitteleva rakennussiivooja, rakennustyö, rakennussiivous, Tampere