(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennussiivooja, syksy 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Nautitko monipuolisesta ja nopeatempoisesta työstä? Näkisitkö itsesi rakennustyömailla työn touhussa?

Me etsimme uusia aloittelevia rakennussiivoojia asiakasyrityksemme työmaille Pirkanmaalle. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen ja naapurikuntien alueilla. Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivous, kulkuväylien puhtaanapito, suojaus- ja hiontatyöt. Lisäksi oman kiinnostuksen ja oppimiskykysi mukaan Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään myös muita rakentamiseen liittyviä aputehtäviä.

Emme vaadi aiempaa kokemusta alalta, sillä nopeasti oppiva ja reippaan työasenteen omaava tekijä pärjää tässä työssä varmasti! Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos et omista vielä korttia, kurkkaa avoimet korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan. Työaika rakennustyömailla on normaalisti ma-pe 7-15.30.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan rakennusalalla työskentelyyn luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä tarkemmin itsestäsi ja tilanteestasi. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426 

Avainsanat: aloitteleva rakennussiivooja, raksasiivous, rakennustyö, työmaa, Tampere Pirkanmaa