(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Asiakaamme tarvitsee vähintään kahta tulevaisuuden toivoa hommiin! 

Työmaa on pientalokohde. Työtehtäviin voi oikeastaan kuulua pohjan ja katon väliltä ihan mitä tahansa. Todella paljon riippuu tekijän kokemus ja osaamistasosta. Varmasti joutuu myös siivoamaan ja kantamaan tavaraa, tekemään suojauksia ja piikkaushommia. 

Jotta täällä pärjää olisi hyvä, että sinulla olisi joko talonrakennusalan koulu käytynä tai vähintään parin vuoden kokemus rakennustyömailta, mieluiten uudiskohteista. 

Tähän tehtävään edellytämme:

  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hyvää suomen kielen taitoa

Työt alkavat viimeistään lokakuun lopulla, ihan tarkkaa päivämäärää ei ole lyöty lukkoon vielä. Jos asenne on kohdillaan ja työt sujuu moitteetta, niin tässä kohteessa saisi paiskia hommia vuoden loppuun.

Hakemuksen voit lähettää alla olevasta linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen hanna.rauhala@varvaamo.fi tai soitellakkin saa numeroon 0400 904 053.

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu rakennusmiehenä ja -apumiehenä työskentelevään Janneen tästä linkistä tai rakennusapumiehenä keikkailevaan Georgeen täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.