Aloitteleva rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Kiinnostaako työt rakennustyömaalla? Me tarjoamme sinulle uusia haasteita monipuolisessa rakennusalan maailmassa!

Etsimme aloittelevia rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin työmaakohteisiin Pirkanmaalle. Työtehtäviin kuuluu mm. tavaroiden kantaminen, työmaan turvallisuuden ja siisteyden ylläpitäminen sekä mahdollisesti kokeneempien tekijöiden avustaminen. Emme välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, sillä alkuun pärjäät nopeaoppivaisuudella sekä tunnollisella ja tehokkaalla työasenteella. Hyvä peruskunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti hyvin raskasta. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia tai se on umpeutunut, kurkkaa avoimet verkkokurssit täältä!

Työ alkaa sovitusti toukokuussa, sinulle sopivana ajankohtana. Työaika on mukavan säännöllinen ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan (alk. 10,91e/h), matkakorvauksineen.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Lähetä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451697
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere