Aloitteleva rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Kiinnostaako työt rakennustyömaalla? Me tarjoamme sinulle uusia haasteita monipuolisessa rakennusalan maailmassa!

Etsimme nyt aloittelevia rakennusaputyöntekijöitä Tampereen ja naapurikuntien työmaille. Työtehtäviin kuuluu erilaiset raivaus-, kanto- ja siivoustyöt sekä kokeneempien tekijöiden apuna toimiminen. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa kokemusta, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen ja lisäksi hommia opit parhaiten niitä tekemällä. Tässä työssä pärjäät varmasti, mikäli olet nopea oppimaan uusia asioita ja teet työsi tunnollisesti. Hyvä peruskunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti hyvin raskasta. Rakennustyömaalla tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, joten se on ainoa työllistymisen edellytys. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia taskussasi, kurkkaa seuraavat verkkokurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/

Työn aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman nopeasti. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. Työmaat vaihtelevat pienemmistä suurempiin ja niiden kesto vaihtelee päivän projekteista useampien viikkojen kokonaisuuksiin!

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut kotimainen, luotettava työnantaja! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajaksi. Toimistollamme sinua palvelee myös avulias ja ammattitaitoinen raksatiimi! Tämän lisäksi työntekijämme nauttivat vaihtuvista työsuhde-eduista ja yhteisistä tapahtumista. Me välitämme työntekijöistämme aidosti!

Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään! Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusmies, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438875
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere