(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Koetko kaipaavasi uusia haasteita työn saralla?

Nyt sinulla on tilaisuus työllistyä rakennusalalle! Etsimme rakennusaputyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksillemme Pirkanmaalla. Työhön sinulla ei siis tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, sillä oma-aloitteinen ja reipas asenne riittävät! Hyvälle tekijälle hommaa löytyy pidemmäksikin aikaa.

Rakennusaputyöntekijänä teet rakennusalan ammattilaisia avustavia tehtäviä sekä raivausta, kanto- ja purkutyötä. Hyvä fyysinen kunto on siis tärkeää. Tässä työssä sinun on mahdollisuus kehittyä rakennustyöntekijänä ammattilaisten ohjauksessa. Saat arvokasta käytännön kokemusta työstä ja pääset tutustumaan työmaihin sekä rakennusalan yrityksiin. Työaika rakennusalalla on pääosin arkisin klo 7-15.30. Työturvallisuuskortti on työmaalla pakollinen.

Työturvallisuusvarusteet saat työhösi WorkPowerin toimistolta! Meiltä saat myös kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-etuja. Toimistollamme työsuhteeseen liittyviä asioitasi sekä työkeikkoja sinulle hoitaa rento ja osaava rakennustiimimme.

Mikäli haluat tarttua tähän tilaisuuteen, täytä hakemuksesi nettisivuillamme!

Yhteydenotot: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, puh. 040 646 2426, jasmi.friberg@workpower.fi.

Jos sinulla ei vielä ole työturvallisuuskorttia, suoritat sen sujuvasti Pirkanmaalla järjestettävillä kursseilla. Kurssien tiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät helposti osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa.

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusapumies, kokoaikatyö, Tampere.