(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Oletko aktiivinen ja tekevä tyyppi? Jäitkö ilman koulupaikkaa tai pääsitkö juuri intistä?

Etsimme asiakkaillemme Jyväskylänn seudulle reippaita aloittelevia rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin työkohteisiin rakennustyömaille!

Sinulla ei tarvitse vielä olla aiempaa työkokemusta rakennuksilta. Alkuun riittää, että sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti ja rutkasti reipasta asennetta, hyvä fyysinen kunto sekä tekevät kädet. Toivomme myös, että olet yhteistyökykyinen, joustava ja oma-aloitteinen persoona. Oikeanlaisella asenteella pääsee pitkälle!

Työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden kantoa ja siirtelyä, työmaan ylläpitosiivousta, raivausta, tilojen suojaamista ja lumitöitä.

Työt sijoittuvat pääasiassa ma-pe 7-15.30 välille ja työskentelyalueena Jyväskylä ja lähiseutu. Tarjolla on eripituisia työkeikkoja parista päivästä usempaan kuukauteen. Kauttamme pääset verkostoitumaan eri rakennusalan yrityksiin.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työtehtäviin ja kilpailukykyisen palkkauksen. Sinun ei tarvitse huolehtia työvaatteista, me vaatetamme sinut. 

Lähetä meille hakemus tai halutessasi voit tehdä videohaastattelun alla olevasta linkistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-konsultti Linda Pölkki

linda.polkki@workpower.fi

045 125 2737

ja

HR Trainee Laura Saarela

laura.saarela@workpower.fi

040 620 2445

Avainsanat: rakennusala, keikkatyö, rakennusaputyöntekijä