(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva rakennusapulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja motivoituneita rakennusapumiehiä- ja naisia Helsingissä sijaitsevalle uudisrakennustyömaalle.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia rakennusaputyöntekijän tehtäviä, kuten siivousta, haalausta ja muita avustavia tehtäviä. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja osaamista vaativampiin työtehtäviin, on eteneminen mahdollista.

Odotamme hakijalta hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja voimassaolevaa työturvakorttia. Tarjoamme sinulle työsuhteen luotettavan työnantajan palveluksessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla. Jätä hakemus jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan  hakuaikana.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse:

Erica Ollikainen Henkilöstöassistentti

erica.ollikainen@workpower.fi