(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva purkutyöntekijä Pääkaupunkiseudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Oletko likaa pelkäämätön tiimipelaaja, joka kestää rutiineja? Etsimme ympäri pääkaupunkiseutua henkilöitä aloitteleviksi purkutyöntekijöiksi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa rakennustyömaiden purkutehtävissä. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden oppimisessa ja kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi rakennusalantyötehtävissä!

 

Etsimme etenkin Vantaan ja Helsingin alueella sijaitseville asiakkaillemme purkutyöntekijöitä erilaisiin purkutehtäviin. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta, kykyä oppia uutta ja työturvallisuuskorttia. Aikaisempi kokemus purku- ja rakennustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä! Purkutehtävissä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, mutta purkutyömailta löytyy kevyempiä ns tikunkerääjänkin tehtäviä! Purkutöissä tarvittavia taitoja sinulle on voinut karttua esimerkiksi harrastusten kautta, joissa käytät esimerkiksi työkaluja.

 

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset rakennustyömaiden purkutyöt, jotka voivat olla mm. käsin purkua, murskan lajittelua, massiivipurkua tai teollisuuspurkua! Työtehtävät vaihtelevat osaamisen ja kokemuksen mukaan, joten muistathan kertoa meille, oletko työskennellyt aikaisemmin purkutyöntekijänä!

Koneenkäyttötaidot katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, ainoat vaatimuksemme ovat työturvallisuuskortti ja suomenkielentaito!

 

Työskentelet kauttamme vuokratyösuhteessa, jonka kestoon voit vaikuttaa omalla tekemiselläsi! Hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Saat meiltä asianmukaiset työvarusteet ja luotettavan palkanmaksun!

 

Mikäli kiinostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.