Aloitteleva puhdistustyöntekijä, Kilpilahti
Barona Kunnossapito Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Pysyvätkö työkalut käsissäsi eivätkä työn likaisuus tai fyysisyys hetkauta sinua? Etsitkö niin sanotusti tekeväistä työtä? Mikäli tunnistit itsesi, saattaa mahdollisuutesi olla juuri tässä. Haemme asiakasyrityksellemme rautaisen asenteen omaavia aloittelevia puhdistustyöntekijöitä teollisuuden projektiin Porvoon Kilpilahteen.

Aloittelevana puhdistustyöntekijänä tyypillinen työtehtäväsi voi olla esimerkiksi aluepesujen suorittaminen kuumavesipesurilla. Töitä tehdään usein kokeneemman parin kanssa, joten työ sopii hyvin myös työuransa alkutaipaleella oleville tekijöille. Ennen tämän tehtävän hakemista ei olekaan tärkeintä tarkastaa takataskusta löytyvää tutkintoa, vaan ratkaisevassa roolissa on ennen kaikkea työteliäs asenne.

Asenteen lisäksi toivomme sinulta:

  • Voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia,
  • valmiutta vuorotyöskentelyyn ja pitkiin työpäiviin (töitä on tietyissä projektivaiheissa myös yöaikaan),
  • tervettä suhtautumista työturvallisuuteen ja
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön työpisteen sijainnin vuoksi.

Eduksi puolestaan katsomme:

  • Kokemuksen esimerkiksi teollisuusympäristössä tai rakennustyömaalla työskentelystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen aloittelevan puhdistustyöntekijän tehtävän ammattitaitoisessa porukassa. Kanssasi solmitaan työsuhde Baronalle ja työt alkavat huhtikuussa 2021. Työsuhteen kesto on arviolta 1-3 kuukautta, projektin valmistumisesta riippuen. Töitä on tarjolla kulloisenkin projektivaiheen tekijätarpeen mukaan ja kiireisimpään aikaan viikkotunteja on luvassa reippaanlaisesti pitkien päivien muodossa. Hyvin hoidettu projektityö voi lisäksi avata mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen!

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme avoimet tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot