(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva myyntineuvottelija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tamperelainen Raputeam Oy on erikoistunut omakotitalojen ulkoverhouksien uusimiseen ja ulkoseinien maalaukseen Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Yritys tekee ulkoverhousremontin ainutlaatuisella nostimella, jonka ansiosta työ sujuu tehokkaasti. Kun remontti tehdään ilman rakennustelineitä, pihaan jää huomattavasti vähemmän jälkiä eikä aikaa kulu telineiden pystyttämiseen ja siirtelyyn. Lue lisää yrityksestä osoitteesta https://raputeam.com/

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme suorarekrytointitoimeksiantona myyjää omakotitalojen ulkoverhouksien uusimisiin ja ulkoseinien maalauksiin. Myyjän tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti yrityksen palveluiden myyntiä kuluttaja-asiakkaille ja myynnin vahvan kasvun ylläpitämistä ja kehittämistä. Myynti tapahtuu erilaisilla viestinnän välineillä, kuten puhelimella ja sähköpostilla, kuin myös asiakastapaamisilla.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman työhistorian kautta perusosaaminen myyntityöstä sekä mielenkiintoa rakennusalaan. Kaupallisen puolen -tutkinto katsotaan eduksi, kuin myös mahdollinen aiempi toiminta myyntitehtävissä kuluttajapuolella, mutta aito innokkuus ja mielenkiinto myyntityötä kohtaan ovat kaikki, mitä tehtävään tarvitset. Työntekijällä on mahtava tilaisuus päästä osaksi innovatiivista yritystä ja kehittää itseään myyjänä erilaisissa asiakaskohtaamisissa. Tehtävässä pärjää päämäärätietoisella ja tulostavoitteisella, uskaliaalla asenteella.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 8.00–17.00 välillä joustavasti. Viikossa töitä tehdään 37.5 tuntia. Työpaikan toimipiste sijaitsee Tampereella Pirkkalassa. Tehtävässä tarjotaan kilpailukykyisen palkkauksen, johon pystyy vaikuttamaan omalla aktiivisella tekemisellään. Oma auto työssä on välttämätön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Julkisivuremonttien myyjä". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.