(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019
Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle. Etsimme nyt yritykselle pitkäaikaista aloittelevaa metallityöntekijää Tuusulaan.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti erilaisia metallitöitä. Päiväsi koostuvat esimerkiksi rosterin, teräksen ja haponkestävän hitsaamisesta TIG:illa ja MIG/MAG:illa.  Tämän ohella pääset särmäyksen makuun ja vaihtamaan kappaleita hitsausrobotille. Työnkuvaasi voi kuulua myös hieman pakkaamista ja loppuhiontaa.

Työn edellytykset

Voit olla vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta kerryttänyt metallialan tekijä. Sinulta tulisi kuitenkin löytyä vähintään korkea työmoraali ja nopeat hoksottimet. Asiakasyrityksemme arvostaa oma-aloitteisuutta ja ahkeraa otetta työhön. Toivomme myös, että sinulla on hyvä hitsauskäsiala.

Tarjoamme

Tässä työssä pääset ottamaan ensiaskeleesi metallialalla. Työssä on hyvät kehittymismahdollisuudet omien toiveidesi ja kykyjesi mukaan. Saat tueksesi osaavan ja mukavan tiimin.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi