(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva mekaniikkasuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haluaisitko saada hyvän startin suunnittelijan urallesi ja työskennellä alkuun kokeneen suunnittelijan työparina?

Asiakkaamme Vantaalla etsii oppiinsa mekaniikkasuunnittelijan alkua. Tehtävässä toimit kokeneemman suunnittelijan parina monipuolisissa suunnitteluprojekteissa. Näissä projekteissa pääset toimimaan hyvinkin erilaisten toimialojen parissa suunnittelen asiakkaan tuotantoon erilaisia ratkaisuja muun muassa ohutlevyistä. Vastaat tehtävässäsi suunnittelusta sekä piirustuksien tekemisestä, jonka lisäksi teet yhteistyötä muun muassa tuotannon työntekijöiden kanssa. Kehittymisesi myötä tulet saamaan lisävastuita.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. konetekniikan insinööri/DI) sekä aito kiinnostus toimia ja kehittyä suunnittelun saralla. Sinulla on työkokemusta esimerkiksi teollisuuden työtehtävistä (esim. asennuksista, kunnossapidosta, suunnittelusta) sekä 3D-suunnitteluohjelmien tuntemus vähintäänkin koulun kursseilta. Et hätkähdä kiirettä ja vaihtuvia tilanteita. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Katsomme ruotsin kielen osaamisen eduksi.

Tehtävä tarjoaa mainion ponnahduslaudan teknisen asiantuntijan uralle. Hyvän perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni tehtäviisi ja myöhemmin omien projektien pariin. Asiakasyrityksemme on innovatiivinen ja modernia teknologiaa hyödyntävä vakavarainen ja pitkällä kokemukselle varustettu yritys, jolla on juurensa Helsingissä.

Lisätietoja tehtävistä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.